Despre noi

Magyarországon az ülőpadok és a köztéri szemétgyűjtők piacán komoly részesedéssel bírunk.

Termékpalettánk igen széles: gyártunk többek közt virágdézsákat, kerékpártárolókat, forgalomterelőket, ivókutakat, kandelábereket, illetve hirdetőtáblákat is. Megrendelőink nálunk megtalálnak mindent, ami a települések komfortosabbá, szebbé tételéhez szükséges. A változatos formavilágú utcabútorok mellett megvalósítjuk partnereink egyedi elképzeléseit is.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeinkkel jelen vagyunk apró vidéki falvakban és Budapesten, hiszen azok – sokszínűségük miatt – beleillenek nemzeti parkok, közösségi terek és nyüzsgő nagyvárosok képébe is.

Ez a siker egyrészt annak köszönhető, hogy megbízható, magas minőségben, a gyártási volumennek, és a megfelelő alapanyagoknak köszönhetően az árainkat alacsonyan tartva tudunk termelni.

Az online marketing eszközök térhódítása ellenére rendületlenül hiszünk a személyes kapcsolatok erejében és fontosságában, mely üzleti működésünk alapvető pillére. Jelenlétünk a kapcsolatfelvételtől a kiszállításig biztosítja ügyfeleink maximális elégedettségét, és a rendelési folyamat zavartalanságát.

A határon túli piacokon leányvállalatunk, a PARKDEKOR révén vagyunk jelen.

Bízunk benne, hogy honlapunkat lapozgatva talál majd olyan termékeket melyek elnyerik tetszését.

A városokat szépítjük

…innen ered cégünk neve is. A Városszépítő 1991-ben alakult – először mint egyéni vállalkozás, később egyéni cég, majd folyamatosan növekedő kft.

Célunk az alapítás óta, hogy Magyarország, és a határon túli területek parkjai és közterei minőségi elemekkel fogadják a látogatókat.

Kezdetben elsősorban önkormányzatok számára gyártottuk termékeinket, mára pedig termelésünk több mint 70%-át parképítő, építőipari cégekkel bonyolítjuk le.

A termékválaszték tekintetében is folyamatos a fejlődés.

123 várost szépítettünk meg termékeinkkel!

padok

38%

szemétgyűjtők

48%

más termékek

14%