Despre noi

Mobilier Urban – un ansamblu de elemente funcţionale şi/sau decorative amplasate în spaţii publice care, prin alcătuire, aspect, amplasare, conferă personalitate aparte zonei sau localităţii.

Vă invităm să parcurgeţi paginile noastre din site, în care vă propunem soluţiile pentru îmbunătăţirea peisajului urban, fiind convinşi că veţi descoperi mobilier urban captivant din punct de vedere estetic, financiar şi al rezistenţei în timp.

De la înfiinţare, compania noastră execută şi comercializează cu succes mobilier urban, coşuri de gunoi, bănci de odihnă, mese, jardiniere plante, grătare protecţie pomi, stâlpi de iluminat, stâlpi şi garduri de delimitare, suport biciclete, fântâni, panouri publicitare şi indicatoare, dotări urbane, produse ce reflectă respectul nostru pentru tradiţii şi pentru valorile trecutului, armonizând în acelaşi timp cu arhitectura modernă.

Datorită varietăţii de forme şi calităţii superioare a produselor noastre, azi suntem prezenţi în spaţiile publice de pe întreg teritoriul ţării, de la satele mici până în capitală.

Principala noastră preocupare este să oferim mobilier urban de calitate şi consilierea tehnică necesară, astfel încât partenerii noştri să fie cu adevărat mulţumiţi.

Sporind astfel încrederea acordată firmei noastre, putem dezvolta relaţii reciproc avantajoase pe termen lung.

Înfrumusețăm orașele

…decorăm parcurile, de aici și numele nostru.

Scopul nostru este de a asigura un mediu urban plăcut în piețele, străzile și parcurile din România, de a furniza mobilier urban de calitate și cu un design adecvat.

Produsele noastre au design propriu și sunt fabricate de uzina noastră din Ungaria. Clienții noștri sunt atât administrațiile locale citite și firmele de construcții, amenajări spații urban și verzi.

Oferta noastră se reînnoiește mereu!