Materiale

Culori și texturi speciale pentru cerințele Dumneavoastră

La confecţionarea băncilor, meselor, jardinierelor şi a coşurilor de gunoi cu lemn folosim material lemnos provenit din plantaţiile de brazi. Pentru satisfacerea clienţilor cu pretenţii mai deosebite prelucrăm lemnul de esenţă tare al stejarului de deal sau lemnul durabil al pinului roşu siberian.

Pentru tratarea suprafeţelor de lemn folosim lazură ecologică pentru uz exterior, rezistentă la radiaţiile UV. Potrivit indicaţiilor producătorului de vopsea, în vederea obţinerii unei durabilităţi mari (2-4 ani) şi pentru a acoperi fisurile apărute, la un an după instalarea produsului se recomandă aplicarea unui strat suplimentar de lazură pe suprafeţele de lemn – bineînţeles, după curăţarea suprafeţelor cu o perie sau cârpă aspră.

Durabilitatea mare este asigurată de calitatea turnării și prelucrării metalului și de atenţia acordată protejării suprafețelor metalice prin tratamente anticorozive: zincare termică, vopsire în câmp electrostatic, de asemenea de accesorii, elemente de asamblare și componente din inox.

Varietate de culori: 4 nuanțe în paleta standard (RAL 6009, 7016, 8019, 9005) și orice altă culoare din gama RAL, la cerere.Produselor din fontă li se aplică un strat de grund şi două straturi de vopsea emailată.